Creare magazin online

Comertul online este un segment in plina expansiune, care, probabil ca nu se va plafona prea curand. Pe masura ce solutiile de comert online devin din ce in ce mai accesibile, linia de demarcatie dintre retail clasic si comert online se subtiaza. Tinand cont ca aproape orice comerciant ar putea beneficia de largirea pietei prin listarea produselor sale pe internet, estimam ca ne apropiem cu pasi repezi de un climat economic in cadrul caruia comertul online e o parte integrata, si nu o activitate distincta, din procesul de vanzare al oricarui agent economic.

O buna organizare este un element indispensabil oricarui business de retail, iar un magazin online poate fi util nu numai pentru vanzarea propriu-zisa, ci si pentru gestionarea stocurilor, mentinerea balantei contabile, sau efectuarea analizelor de maketing. Insa implementarea trebuie facuta cu grija, mai ales in cazul comerciantilor care doresc sa integreze vanzarea online pe langa vanzarea in punctele de lucru. Scopul este imbunatatirea procesului comercial fara a afecta felul in care compania isi desfasoara activitatea de retail clasic.

La Atelier Web dispunem de experienta indelungata nu numai in crearea magazinelor online, ci si in gestionarea lor. Proiectele de comert online proprii ne-au oferit o viziune profunda asupra nevoilor si dificultatilor cu care se pot confrunta clientii nostri. Administrarea unor magazine online cu mii de produse listate si un flux consistent al intrarilor si iesirilor ne-a obisnuit sa dam importanta fiecarui detaliu, cautand, in permanenta, sa aducem imbunatatiri si sa automatizam cat mai mult din procesul de vanzare. Aceasta experienta este cea mai valoroasa contributie pe care o putem aduce in activitatea clientilor nostri, cautand sa ne asiguram ca site-urile de comert realizate de noi sunt cat mai usor de folosit, atat pentru cumparator, cat si pentru vanzator.

Cere Oferta

Procedura creare magazin online

Pe langa considerentele de design, precum aspectul grafic si asezarea in pagina, cel mai important aspect pe care il luam un calcul cand incepem sa construim un magazin online este natura produsului. O analiza temeinica cu privire la numarul de produse, volumul stocurilor, cantitatea estimata a vanzarilor, parametrii si descrierile produselor ne ajuta sa selectam cea mai potrivita solutie de comert electronic, alaturi de instrumentele ce se preteaza la profilul magazinului.

Dupa instalarea temei grafice si a scheletului site-ului, sunt dezvoltate si instalate modulele utilizate. Acestea vor servi la promovarea produselor, aplicarea de discount-uri, procesarea platilor online sau generarea de rapoarte de vanzari. Popularea cu produse a magazinului se face, in general, in colaborare cu personalul desemnat adminstrarii vanzarilor online, acest proces deschizand etapa de instruire a clientului pentru utilizarea ulterioara a magazinului.

Trainingul urmeaza parcursul natural al procesului de comercializare. Sunt acoperite: listarea de produse noi, editarea descrierilor si parametrilor acestora, definirea categoriilor de produse, procesarea comenzilor si actualizarea stocurilor. La sfarsitul trainingului, clientul este familiarizat cu metoda de lucru cu magazinul online si produsele sunt puse in vanzare.

Cel mai important pas ramas este promovarea produselor. Pentru aceasta solutiile sunt variate: de la listarea in directoare de produse si pe site-urile de licitatii, pana la campanii de publicitate online si promovarea pe retelele de socializare. Desi latura de promovare reprezinta un serviciu distinct, echipa noastra o vede ca pe un aspect integrat, fiind mereu pregatita sa foloseasca structura interna a site-ului pentru a asigura accesarea si achizitionarea cu usurinta a produselor promovate.

Cere Oferta

Instrumente creare magazin online

Magazinele online pe care le construim utilizeaza aplicatii de comert online precum Magento, OpenCart sau Prestashop. Aceste platforme ofera instrumentele de baza utilizate in vanzarile pe internet, oferind un grad inalt de particularizare, atat din punct de vedere vizual, cat si functional. Pentru a se ajunge de la interfata initiala oferita de aceste aplicatii la magazinul online dorit, este necesara instalarea si optimizarea unei teme grafice si a unui numar de aplicatii auxiliare, fiecare cu setarile si parametrii proprii.

Echipa noastra a acumulat o consistenta experienta in configurarea si utilizarea acestor platforme de comert electronic, fiind capabila sa raspunda unei vaste game de cerinte din partea clientilor, cu ajutorul solutiilor oferite in cadrul platformelor de e-commerce.

Cere Oferta

Pret creare magazin online

Preturile de creare a unui magazin online profesional prin Atelier Web sunt de 599 euro. Investitia facuta intr-un magazin online poate fi amortizata foarte rapid, dar numai in cazul in care acesta beneficiaza de o promovare pe masura, de aceea pentru a stimula vanzarile recomandam intotdeauna achizitionarea serviciilor noastre de promovare alaturi de cele de dezvoltare.

Cere Oferta