Servicii optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)

Activitatea de SEO, optimizarea continutului pentru motoarele de cautare, a cunoscut, in putinul timp de cand a aparut, o serie de schimbari dramatice. In trecut, dezvoltatorii dispuneau de numeroase trucuri destinate indexarii unui site pe primele pagini de rezultate ale unor cautari specifice. Intre timp, administratorii motoarelor de cautare au implementat o serie de instrumente pentru a se asigura ca rezultatele afisate sunt cu adevarat cele mai relevante pentru utilizator. Astfel, calitatea continutului a redevenit cel mai important factor, in timp ce optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) vine in ajutorul expunerii suplimentare a continutului.

Integrarea celor mai populare expresii de cautare va fi intotdeauna o prioritate, motoarele de cautare fiind, indiscutabil, cea mai buna sursa de trafic redirectionat spre site-uri, de aceea, consideram ca gresita concluzia ca optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) va disparea ca ramura de promovare in urma amendarii de catre unele motare de cautare a unora dintre practicile SEO folosite intens in trecut.

In schimb, consideram ca optimizarea pe motoare de cautare intra intr-o era a competitivitatii si profesionalismului, in care nici un element de sustinere a unei indexari corecte nu este ignorat, si doar cei familizrizati cu cele mai bune practici si determinati sa le respecte vor castiga batalia pentru mult ravnitele poziti superioare de pe paginile de rezultate.

Cerere Oferta

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)

Optimizarea site-urilor incepe cu o colectie de cuvinte si de expresii. Aceste cuvinte cheie sunt selectate, in urma unei analize SEO, dintre cele mai cautate cuvinte si expresii referitoare la tematica site-ului optimizat. Cei mai buni termeni de cautare vor fi cei cu un grad mediu de particularizare. Daca este promovata comercializarea unui model de autoturism, spre exemplu, termenul selectat nu va fi masini sau autoturisme sau automobile, acesti termeni fiind prea generali si nici Automobil Seat Ibitza TDI model 2011, aceasta fiind o cautare prea particulara, in acest exemplu varianta corecta de cuvinte cheie ar fi Seat ibitza 2011 sau Seat Ibitza TDI. Ideea de baza in definirea cuvintelor cheie este atingerea unui echilbru intre numarul de cautari pe un termen dat si cantitatea de continut indexat in motoarele de cautare. Cu cat termenul este mai cautat si mai putin utilizat de concurenti, cu atat va conduce spre site-ul pe care este promovat.

Pentru ca era crearii de pagini si articole numai pentru folosirea cuvintelor cheie aproape ca a apus, este nevoie de incadrarea acestora in articole care sa si ofere informatii de calitate si sa si asigure intarirea unor termeni de cautare selectati. Creatorii nostri de continut sunt intotdeauna informati de cuvintele cheie pe care trebuie sa le utilizeze si beneficiaza de tot sprijinul pentru a integra viziunea proprie pentru textul scris si nevoia clientului de a atrage interes pe baza cautarilor. Este un proces care poate uneori crea conflicte creative si necesita maturitatea unui creator de continut optimizat, care nu pierde din vedere aspectele de marketing ale activitatii pe care o presteaza.

Pe langa folosirea cuvintelor cheie, afisarea in pozitii favorabile pe listele de rezultate de cautare mai tine si de structura site-ului si felul in care continutul scris este structurat in pagini. Exista o serie de bune practici in construirea unui site pentru a fi usor de accesat si indexat de algoritmii motoarelor de cautare. Informatia trebuie sa contina etichete pentru SEO si descrieri compuse din cuvintele cheie. In construirea categoriilor, este recomandata evitarea complexitatii cu un numar prea mare de subclase definite. Respectarea principiilor de arhitectura a informatiei poate parea mai putin importanta, dar specialistii in SEO stiu ca poate imprima diferente substantiale in felul in care se ajunge la un site cu ajutorul motoarelor de cautare.

Cere Oferta

Preturi optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)

Analiza de SEO si implementarea optimizarii pentru motoarele de cautare (SEO) sunt indispensabile, astfel, costurile acestora sunt incluse in preturile pachetelor de dezvoltare sau promovare a paginilor web.

Pentru optimizarea continutului deja prezent specialistii SEO din echipa noastra pot analiza si imbunatati continutul pentru un tarif de 20 euro pe ora.

Cere Oferta